Seg söndag

Helgen blev fylld av festligheter,
fest hos adde i fredags rätt okej blev väll lite sådär , men trevligt folk :) jadu emina, latte och choklad det är de som gäller! Skönaste killen på statoil, han gjorde fan min kväll, haha så söt.

Igår blev det också partay såklart, riktigt lyckad kväll måste jag säga. Drog hem till agnes vid halv 2 och sov där, mys! 
Ja, en bra helg kan jag ju säga att det varit iaf. Och seg söndag som vanligt. Känner verkligen att jag behöver sömn.
Har typ panik på allt skolarbete, på tisdag ska jag ha läst ut en bok och svarat på frågor, är på sida 32 av typ 132... lyckat! plus att jag har miljoner andra arbeten som måst göras innan betygen sätts! frågan är bara, hur jag ska hinna? 
Satte mig i soffan förut och skulle läsa den där boken, (hur dålig som hellst, så det gör de ju inte lättare att läsa ut den) klockan var typ 7 så tänkte aja, kan väll sova en halv timma lr något innan jag läser vidare. men så blev det såklart inte, vaknade klockan 9 av att jennie knackade på dörren.. bra klara, bra! Hade en lite pratstund med henne om gårdagen och allt annat. Och nu borde jag egentligen sova, men det blir väll plugga hela natten för min del ist! 
oxox, en trött klara 



Dagens clothing

Räddade den dåliga hårdagen med en
svartmössa, åhlens och till det
grå cardigan, bikbok
vitt linne, gina
jeans, cheap monday

25 november

Jag mår väll sådär just nu, allting är lite upp och ner. så kan ju inte säga att detta var/är en toppen dag, men tur att jag har mina tjejer som får mig att le även sånna dagar :) 
Tack, ni är värda allt!<3
nu blire iväg och dansa, raggadancehall :) det får mig alltid på bättre humör! tjingeling

kallt..

Riktigt mysigt att snön har kommit :) men det kunde gärna vara lite varmare ute..
höll på att förfrysa benen när jag och mamma tog en snabb shopping runda på stan. Skulle egentligen bara till stadium och köpa nya mjukisar till dansen, men blev en ny halsduk & overknee strumpor också. Vi åt lunch på Jensens Böfhus, innan vi åkte hem. Var riktigt mysigt faktist!
Resten av dagen har ängnats åt plugg och nu ska jag dricka upp mitt te framföt tvn innan jag hoppar i säng. Puss på er

Dansbilder

Nu kommer lite bilder från dansuppvisningen med våra grupparbeten i torsdags.
Klicka för att se bilderna i större format.


                  

Bowling och idol-mys

Trött? jaa, det kan man säga. Är riktigt seg från uppvisningen igår, men det var superkul! så de är värt det. :) dagen har rullat på som vanligt, hade kompledigt på dansen så slutade en timma tidigare. Det gillar vi! gick med fillan upp på stan och lämnade nåns sko, haha för knas. Sen gick jag och mamma o kollade på nya mjukisar till dansen, men kunde inet bestämma mig så får fixa de en annan dag.

Ikväll blire bowling och idol-mys med lite flicks :) Jennie, agnes , fillan och karin kommer hit runt 7 lr 8 då blire prat och massa mys framför tvn, senare blire bowling med dom. Jag kommer nog va sämst, har inte bowlat på typ 20år haha. Så wish me luck! pussss

Måste bara säga...

OH CRAP, VANILJMUNK! 

hahahhaha, bara fillan och jag som fattar, så bäst!

taggad till tusen

Hej hopp every one!
vi hade genrep med dansverken idag i skolan, jag känner mig verkligen över taggad tills dansuppvisningen imorn haha. :D har kämpat med det så länge nu, så ska bli kul att få visa upp det.
Plus att vi just fixat biljetter till Chris Brown 23 jan, snacka om att det kommer äga!! Längtar redan.
Nu skulle jag egentligen iväg och träna, men har så mkt att fixa tills imorn så stannar hemma. Får väll köra några "sit-ups" här hemma så jag inte blir helt out of shape.

PS. om någon vill se uppvisningen imorn så hör av er, finns några biljetterkvar! :)

Seg helg..

En riktigt seg helg, kvällen igår sög ju. Gick typ 5km mitt ute i ingenstans och kommer till fel fest, rätt lyckat! så fick ta bussen hem igen, sen åkte typ alla hem så det gjorde jag med.
Dagen i dag har varit lika tråkig den, är hur trött som helst! Försöker plugga till soprovet som är på tisdag men det vill liksom inte in i huvudet.. har gått runt i sovkläder typ hela dagen, för seegt! men nu tänkte jag vara lite nyttig och gå en promenad, sen blir det solning och kanske träning later. Bye dudes!

Fredag 14 nov

Hade kemiprov idag, gick bättre än vad jag trodde faktist. Hade typ panik i går när jag skulle plugga, satt och läste hur länge som helst, men fick verkligen inte in det i huvudet. Som tur var kom mamma hem med lite presenter till mig och syster. så jag kunde tänka på annat i typ en sekund.. haha. Fick lite fina underkläder och två tröjor, Tack mamma, du äger ibland! vet du det?
Är skit trött idag, ska nog sova lite innan det blir fix! Sen bär det av till stan och möta Fillan. Sen dansa på kulturnatten kl 21.00 vill inte ens, men får hoppas att det går bra haha! Kom inte och kolla, ;) 
Efter det blir det väll åka hem lr nått, får se om jag är kvar och kollar ett tag. 
Imorn ska jag äntligen till frisören och slinga utväxten. Ser hemsk ut i håret just nu, så det ska bli riktigt skönt. Funderade först på att färga brunt, men kunde inet bestämma mig så det får vänta ett tag haha.
Just de, fick biljetterna till dansuppvisningen nästa torsdag, idag. Ska bli riktigt kul att visa upp dansverken! :) längtar. 

Ha en trevlig fredag dudes! xoxo, klara  
 

Skön dag.

Åh, jag älskar måndagar! har typ bara sköna lektioner och slutar tidigt, plus att vi inte hade nån teknik i dag så slutade runt 1 , super skönt! :) när jag kom hem la jag mig i soffan och kollade på repriser på tv (´haha, kul liv man har) och såklart somnade jag .. inte alldeles för ovanligt, men skönt!
Nu har jag precis ätit min goda mat som jag lagade, blev kyckling och pasta yammi. Ska skriva klart spanska arbetet nu också, skulle egentligen lämnat in det idag men såklart var jag ju inet klar med det så får maila my teatcher tonight. Ikväll ska lag lägga mig tidigt iaf, så jag inte är helt död imorn. Men så tänker jag typ varje da, men blir det så? nej, såklart inte. kommer alltid på något jag måste göra, och vipps så är kl 2 :P haha. men får hoppas att det inet blir så ikväll.
Hasta luego!


Sötnos

Har fått träffa den här mysungen i helgen!


Lycklig!

ååh, nu har jag äntligen fått mina converse! vem köper vita converse mitt i vintern? ja, jag vet det är lite osmart kanske, men jag var bara tvungen att ha dom :D
tog tåget till sthlm 9 i morse, hade tänkt att sova hela vägen eftersom det var hyffsat tidigt. men nejnej, inet fick jag sova inte. Istället skulle jag läsa böcker och leka med en liten kille som helt plötsligt skulle sitta i mitt knä osv. haha, blev lite jobbigt efter ett tag. menmen när jag väl kom fram till storstaden blev det en snabb lite shopping runda. Sprang runt över hela stan i 2 timmar och letade grejor. Skorna var slut typ överallt en så kom jag till footlocker och så hade dom min stolek, snacka om att jag blev glad!
Efter stan tog jag tunnelbanan hem hit  till pappa. Nu har vi precis kollat på Pearl Harbord, pappa och en gnällande lilla syster sitter nu bredvid mig i soffan. Vi ska snart käka lite,  sen resten av kvällen kommer nog spenderas framför tvn men en stor skål popcorn, myys!

mina älskade converse på bild. köpte även ett linne från monki

Fun Friday!

Halloj gott folk!
idag är det fredag, finally! ska bli så skönt med helg. Skoldagen i dag avslutades med dans, körde igenom dansverket känns lite stressigt eftersom det är uppvisning snart. men det ska nog gå bra.
efter skolan drog jag, jennie och karin upp på stan för lite shopping. När vi gått några timmar var alla helt arga, trötta och helt varma hahaha, så vi köpte oss var sig cola och tog en paus i shoppandet.
Pratade med pappa nyss. Saknar homon, har inet vart där på 5 veckor :( så har bestämmt mig för att åka dit imorn, det är ju endå fars dag på söndag, och jag ska väll upp på stan och kolla om jag hittar vita convurse o skinbrallorna (som såklart inet fanns i min stolek här hemma..) 
nu ska jag mysa med mammi i soffan.
Ha det bra, kraam!


dagens inköp blev denna oversize t-shirt från bikbok och svarta spetsleggings.

kvälls update

Vaknade vid sju imorse, ville verkligen inte gå upp ur sängen. Kollade på vakna med the voice som alltid! Älskart ;)
Skoldagen rullade på som vanligt, slutade rätt sent men det var okej.
När jag kom hem såg jag att vi fått skolkorten, äntligen (efter typ40år..)  Kan ju inet säga att jag var snygg direkt men klassbilden blev ju okej, ensamkortet var hemskt så det får ingen se, haha!  nu ska jag väll hoppa i säng innan det blir allt för sent. Imorgon blir det lite shopping, I hope (om jag kan bestämma mig vad jag ska lägga pengarna på, haha.) det är så mkt jag behöver nu, en ny garderob vore inte helt fel.
Sweet dreams!


patricia och louise syns tyvär inet så bra på bilden.


Onsdag

Hej hopp gummi snopp!
hoppas alla är glada idag, för det är jag iaf haha :) egentligen borde jag ju inte vara det eftersom jag fortfarande har svin ont i halsen/tungan och huvudvärk lite till o från. Jobbigt? det är bara förnamnet!
menmen mitt humör är på topp endå, fick ju prata av mig lite med fillan på bussen hem och snart blir det iväg å dansa.  Var på konsert med skolan idag så då slapp man ju några lektioner också, alltid lika skönt!   

mina kläder idag.                                karin&me, kan man bli snyggare?
                               
baggy jeans, only
linne+t-shirt, gina/bikbok
vita adidasskor
mössa, åhlens
svart skinnjacka

doktor besök

hallå, vad äre för fel på mig?
nu har jag varit sjuk i 3 månader.. känns ju lite surt! går bara upp o ner.
var hos doktorn idag iaf men dom säger att man inte kan göra nått.. men jag står inte ut lägre! ska väll gå tillbaka om några dar igen och tjata.
jaja, nog om det. annars skolan idag, lika kul som vanligt (Y) slutade tidigt så det var ju bra iaf. ska väll fixa lite mat nu , sen lägga mig och sova en stund innan träningen. Super skönt, I'm dead!
det var väll allt jag hade att säga om denna tråkiga dag, hihi!
sköt om er alla! kraam :)


Sleepy

Hejsan hoppsan bloggen!
Kvällen igår tillbringades med Jennie, Sami, Simon och Isaac :) det blev en rolig kväll/natt med mycket skratt! Andrés Esteche? hahahahhahahah, jag dog! filmerna vi hade hyrt var ju rätt bra också...haha.. aja, somnade runt 6 imorse iaf så är lite smått trött idag kan man säga.
Jag och jennie har precis cyklat och lämnat filmerna. Det var hemskt, jag förfrös mina tår! jag är seriös, började nästan gråta så ont det gjorde.. nu äre verkligen vinter! så min nästa prioritet blir att inskaffa mig ett par varma skor, blir troligtvis ett par uggs :) 
Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt, är så trött , orkar inte göra nånting. menmen, kanske hittar på något endå de får vi se. Nu äre lite plugg som gäller och såklart en kopp te, mums! Jag har verkligen blivigt en riktig te-drickare på sista tiden haha :)
kanske skriver ett inlägg ikv om jag får tid. kraaam!



RSS 2.0