Sista dagen ...

Sista dagen på workshopen idag. Lite tråkigt, eftersom det har varit riktigt kul! Har träningsvärk i stortsett överallt, så thanks for the workout Cherie :) man känner sig verkligen nyttig efter fyra dagars hårdträning! men ska bli skönt att slappa lite nu iallafall. Sitter och försöker hitta en låt vi dansade till som jag verkligen diggar, Cherie´s egnalåt Badgirl. Men den finns ingenstans..... inte på youtube o den går inte att laddas ner, surt.
Aja annars då, nyårsafton äre ju imorn. Jag kan ju inte säga att jag är speciellt sugen på det i nuläget. Det känns så överdrivet, och jag är så trött o seg. Orkar inte med massa festligheter. Men det blir säkert kul. Och ser fram emot ett nytt år, a new year with new possibilitys!
Nu ska jag krypa till sängs, så jag orkar upp imorgon. Måste ju springa upp på stan och köpa mig nya strumpbyxor till kvällen. Good night every one.

Dance dance dance

Var på cherie´s workshop idag, super kul! det började egnetligen igår och håller på tills tisdag. Så det är där jag kommer hålla hus i några dagar nu :) Det känns i kroppen att man inte dansat på ett tag, men det är skönt att köra några dagar nu. Har saknat det!
Efter klassen gick jag upp till mammi och väntade tills hon skulle sluta jobbet, sen blev det en snabb shopping runda på stan. Detta inhandlades:

rutig scarf, vit t-shirt och svart ribbat linne

Kuvertväska


dagens inköp, svart kuvertväska från åhléns

Idag blev det..

stan med agnes en sväng. Rätt lite folk, kunder typ inte röra sig i affärerna.. Så hittade inte så mycket, köpte bara en svart kuvertväska :) bild på den kommer sen. Träffade massa trevligt folk iaf, bland annat Moa och en mycket saknad matilda. Så det blev en mysig fika med dom på java.
Kvällen har tillbringats i soffan watching Sex and the city, i min mysiga mjukisdress! Det är mitt liv nuför tiden, haha låter lite tragiskt, jag vet. Men nu ska jag kolla ett avsnitt till innan jag beger mig till sängen. Puss!


Merry Christmas

Några bilder från min jul!


Kusin och syster


Per, sofia, jag och mamma


småkusinerna var tomtar :)


Karin & mona

Nu är julen över.

Ja, då var julhelgen över. Eller, ja det är ju annandagen imorn så heltöver är den ju inte, men snart.
Hann inte blogga något igår eftersom det blev rätt sent, men kan sumera min julafton lite snabbt.
Den spenderades hos morbror med hela tjocka släckten från mammas sida. Det blev mycket skratt, julklappar och faktist godmat (jag är inte direkt ett stort fan av julmat, men min gulliga mormor hade gjort köttfärspaj, mumsigt! så det tackar jag för)
Idag kom pappa och hämtade oss och så åkte vi ut till kusinerna i Ekeby (farmor&farfar var också där). Där åt vi julens godaste mat som vi alltid äter hos dom på juldagen, kalkon, hasselbackspotatis (tror det heter så) och kantarellsås. Det är super gott. Haha, gud var jag pratar om mat. menmen var trevligt där iaf. Kvällen har jag bara ägnat åt Sex and the city tittande. Det går inte att sluta, man blir helt beroende det är så bra!
Nu ska jag övergå till sängen, ska upp till stan tidigt imorn. Good night, dudes!
 lite bilder från julhelgen kommer imorn.

Superduper glad!

Fick Sex and the city-boxen i julklapp, Glad nu? Jaaaaa, tack mamma!! haha, kan möjligtvis vara en av dom bästa julklapparna iår :) Så nu ska jag gosa ner mig i soffan och se nåra avsnitt. Puss



Jul, nu?

Ja, nu är det Julafton då om man tänker teoretiskt sätt vill säga. Men jag tänker nog sova lite innan jag kallar det för julafton :) Det tråkiga är bara att jag inte har någon julkännsla alls... vart har den tagit vägen? smällte troligtvis bort tillsammans med snön. Man måste ju ha snö på julen eller?
Jaja, får hoppas på att det blir en mysigt härlig jul med eller utan snö! om jag inte hinner skriva något inlägg imorn så vill jag önska alla en riktigt god jul! Puss&Godnatt

Klänning

Tog lite roliga kort idag, :)  hade solat så var rätt röd och snygg i facet, men dom här bilderna få jag väll bjuda på.


       

Sista julklapps-inköpen&bio

Skriver en liten kvälls uppdate. Startade dagen med dusch och lite snabb städning, sen bar det av till stan. Mötte agnes vid cubus, sprang runt ett tag och inhandlade de sista julklapparna (känns skönt att alla är köpta nu). När vi shoppat klart tog vi en fika på bara vara, för att vila fötterna lite och mysa med varsin varm choklad.
Kvälllen tillbringades i biosalongen tillsammans med emina. Vi såg twilight, den var verkligen så superbra som alla säger. Så ni som inte sett den än, jag rekomenderar den definitivt!

Nu ska jag krypa ner i sängen, eller ja där ligger jag ju redan. Men jag hade tänkt sova nu iaf, är riktigt trötter!
Sköt om er, puss

Fjärde advent

Inte långt kvar till julafton nu :) Jag längtar riktigt, haha nu låter jag som ett lite barn. Men det ska bli så mysigt!
Gjorde lite julgodis idag, blev riktigt mumsigt. Annars har jag bara slappat idag, det är ju ändå söndag. Nu ska jag kolla på Parlamentet. Sen blir det film och mys men mamma och syster hela kvällen.
Puss&kram


min och systers kola, mums!

Gårdagen

Blev skräckfilms-kväll med Karin och fillan. Kollade på Hostel och Saw 5, efter en lång väntan på att filmerna skulle brännas ner, vi var ju rätt duktiga på det där ;) Blev en kväll med mycket skratt o rysningar, haha! Somnade runt 4 så är hyffsat trött idag kan jag säga. Jag och felicia tog bussen hem vid halv 2, det var rätt lite folk på stan också... skit kul.
 jaja, hade en mycket trevlig kväll/natt iaf. Så tack för det tjejer!

Lite bilder från våran kväll kanske kommer.

LOOOOV

Åh, nu är det äntligen jullov! Super skönt, men känns samtidigt lite tragiskt när man tänker på att vi gått halva 9an nu. o aldrig mer kommer se lärarna rappa, dansa och göra bort sig i aulan, haha :) och aldrig mer dansa tråkiga juldanser med alla 9or i gympasalen, så lite tråkigt är det endå men bara lite.
Eftersom alla var så tråkiga och bara ville gå hem och sova efter julavslutningen :( jag som ville göra något , när det äntligen är lov.
Så får jag väll också sitta hemma. Ska poppa mig lite popcorn nu och mysa ner mig i soffan :)
Hadet bra folket!


God morgon

Blev ingen skola för mig taday. Hade sån mensvärk, höll på att dö kundet typ inte röra mig. Plus att vi hade klasskampen, och jag har blivigt tvingad att springa hinderbana -.- och vore lite svårt att göra det i mitt tillstånd känner jag. Men nu har jag ätit ipren och sovigt ett tag så känns lite bättre. Ska ta det lungt och vila så jag kan gå iväg till julavslutningen ikv :) sååå skönt att det är jullov sen! yeii yeii yeii, jag är så glad :)

Shopping och fika

Efter skolan idag gick jag agnes och bellis upp till stan för att leta julklappar. När vi sprungit runt ett tag och alla var trötta, bestämde vi oss för att ta en fika. Vi mötte Emina och oxa också så dom hänkade, det blev en lång, mysig fika med mycket prat :) Kom hem för ungefär en timma sen, skönt att bara ha en julklapp kvar. Köpte ett jätte gulligt litet klädsett till min lilla syster idag och en present till mammi. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bara mysa framför tvn innan det är läggdax!
måste bara säga att chailatten på waynes coffee är super god! så prova :)

Idag

Stan med Eva på dagen in handlade bara en julklapp till syster.
Kvällen spenderades på Grodan med Becca och Emina, blev fika och massa prat, mycket trevligt :) Kom precis hem, blev lite förvånad när ingen var hemma fast allas saker var det. Men fick reda på att de gått över till kusinerna, så jag ska nog också kila dit, I think. Sen ska jag försöka sova hela natten ikväll, vore skönt! Eftersom morgondagen blir full med plugg...


Vaknade strax efter..

...fem imorse och kunde inte somna om, lite jobbigt? jaa. Så jag satte mig och målade naglarna och gjorde sånt jag aldrig hinner göra annars, var lite skönt endå. Somnade vid halv nio sen och sov tills mamma kom in vid 11 och sa att det fanns frukost, så jag fick tvinga mig upp.
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Skulle behöva åka upp på stan och köpa lite julklappar, har inte köpt en end ännu.. and time is running out. Så borde sätta igång nu :) men får se hur det blir idag.
Puss&kram

fandå...

...kommer inte kunna dansa imorn. Eller jag får inte, eftersom jag inte är helt frisk. Plus att min syster nyss satt och predikade om hur farligt det var och om jag hade feber och tränade kunde jag få hjärtmuskelinflamation osv. Så jag tror jag håller mig på den säkra sidan och skippar workshopen imorn. Även fast det så skulle bli såååååå kul, och jag var/är super taggad,  :( men ja, såhär blev det ju sist också.. så kan ju inte säga att jag är direkt förvånad. Mer iriterad för att detta alltid händer mig.
Aja, nog om det! Kevin vann ju idol finalen nyss, så Grattis :) Själv gillar jag Alice bäst, men det brukar ju alltid gå bättre för 2an så får hoppas på det den här gången också.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på En prins i New York.
So good night folks!


Mysfredag

Mår lite bättre idag, och det tackar jag för! Får se hur jag mår imorn och det blir någon dans eller inte. Typiskt att jag alltid ska bli sjuk när det är nått på gång, menmen life goes on. Blir en skön hemma-kväll ikväll iaf, ska kolla på idol-finalen och bara mysa :) Kan ju hoppas på att mamma kommer hem med något gott till mig också, (även fast allt typ smakar lika dant, nu när man är sjuk, haha)
Ska sätta igång och städa lite nu, innan the rest of the family kommer hem.
Take care, klara

dagens mys kläder.


Sick and it Suck´s

Ja, då var man sjuk igen då. Kan ju inte säga att det är roligt direkt. Men ska kolla några avsnitt andra avenyn nu och kan ju trösta mig med att läsa nya veckorevyn så kanska jag blir på lite bättre humör :) sen blir det dricka mängder med vatten och käka alvedon tills jag blir frisk! Måste ju vara frisk till workshopen i helgen, den får jag inte missa, var ju sjuk sist jag skulle på de också :/ not good.. skriver säkert ett inlägg senare i dag också, eftersom jag inet har så mycket annat för mig en sån här day!  

Måste bara säga att det är riktigt mysigt att snön har kommit i allafall, blev glad när jag tittade ut i morse och såg allt vitt :) Hoppas bara det ligger kvar till julafton, hihi.  

Sitter i skolan...

nu och har so, går inge vidare kan jag lova. Ska skriva uppsats om Koncentrationsläger och skit, men fastnade lite här så tänkte skriva ett litet inlägg ist :)
Ikväll äre sista gången på raggan, för denna termin, lite tragiskt :/ men ska bli kul. Jennie kommer nog förbi mig innan och så käkar vi o fixar lite tsm, mys!


Hur lyckad får man vara?

Största delen av min dag har tillbringats hos skolsyster, vårdcentralen och sjukhuset.. eftersom jag var så smidig och råkade ramla lite i skolan. Bra klara, jätte bra!
Men det är inte så farligt som det kanske låter, gjorde illa handen lite så skolsyater skickade mig till vårdcentalen och dom tyckte jag skulle röntka handen så jag satt i ett väntrun på sjukhuset i ca. 2 timmar, super kul -.- men som tur var, var det inget som var brutet. Har bara svin ont så får se hur det går på dansen imorn, Let's hope I´ll be fine until then.


Klänning

Köpte denna klänning fast i mörkblå i veckan. Troligtvis min blivande nyårs klänning :)


äntligen!

Ååh, nu är jag så glad och lättad! jag och felicia är äntligen klara med no-arbetet.. så nu kan jag pusta ut, åtminstonde tills imorn, då börjar allvaret igen med prov och massa inlämningar! asså skolan tar verkligen död på mig..
Men är väldigt stolt över no-arbetet som vi kämpat med i allafall :)

Helgen ( lr allafall fredag och lördag) tillbrigades hos pappa. Kul att få träffa lilla astrid igen och dom andra också såklart. Var på öppet hus på Jensen södra, på lördagen också, det var så sjukt bra! Super fina lokaler, hyffsat nära, bra sheman, bra lärare, allt! :) men vågar jag flytta ? ... har panik för gymnasiet, orkar inte ens tänka på det, vet inet vad jag ska gå, om jag ska flytta och jag ska välja dansen lr en bra skola...och snart ska vi ju välja, får se hur det går.
Jaja, helgen har varit okej endå, men är sjukt trött har pluggat varenda dag, jag vet inte hur länge. Så ska fokusera på sängen nu!  så jag orkar med en till vecka i helvetet :) Take care people.

Väldigt tidigt, väldigt trött

Godmorgon folket! Nu är klockan ca 06.40 och jag gick upp för sådär 40minuter sedan för att skriva klart min bilduppsats, som ska in idag. Är nästan helt kvar så det känns bra, sitter och äter lite frukost samtidigt här vid datan så jag vaknar till nån gång. Är otroligt trött och helt seg i huvudet just nu, inte van att gå upp såhär tidigt.
Dagen idag blir först skola, sen skynda hem o stressa sönder innan tåget går upp till daddy (sthlm) haha, som vanligt ;) Sen blir det troligt vis plugga hela kvällen, ja jag vet kul på en fredag! men våra lärare tror att vi inet har ngt liv.. och jag måste skriva klart min teknik uppsats och skicka till min lärare innan 24.00 ikväll! good luck to me, säger jag bara!
aja, nog om det. Måste bara säga att jag bara blir mer och mer förvirrad inför gymnasiet. Jag får värkligen damp! alla säger olika saker och jag är helt splitrad... vill inte börja, kan man inte skita i gymnasiet? jag dör.
Menmen, Nu ska jag sätta lite fart så jag kommer  iväg till skolan. Lovade jennie att ta tio i bussen idag så måste skynda mig nu :)
Ha en bra dag!

RSS 2.0