pluggish

ååh nu är  jag äntligen klar med musikuppsatsen! weei, ska bara skriva klart en hel novell nu då....lycko mej! -.-
aja, veckan har varti bra iaf men lov en vecka till hade inte varit helt fel, haha :)
Nu sitter jag här i sängen med mitt te och myser, ska nog kolla ett avsnitt andraavenyn innan jag fortsätter med pluggandet. Det är jag värld nu tycker jag, haha!
Ikväll blire chillish kväll, ska troligtvis träffa jennie och mysa :) sen kankse några fler hänger på, får se hur det blir med de.
Have a nice friday! pussssss

Maskerad

Nu kmr lite bilder från festen i tisdags! :)


på vägen dit :)


puss


me and rickard! haha, :)


my girls, :D


denna får avsluta, tack för en bra kväll! (förutom slutet)

tjugoåttonde

För skönt med lov!
Gick upp tidigt i dag för att träffa agnes och matilda på stan, vi skulle inhandla kländer till maskeradfesten vi ska på ikväll haha! :D för taggade... Jag och matilda kommer typ se ut som hoes haha, menmen det blir nog kul endå.
nu ska jag väll börja fixa lite, sen blir iväg till jennie en sväng innan. :)
ha en trevlig kväll gott folk!
(blider från kvällen kommer troligtvis imorn)


Movie time


Glad glad glad

Nästa helt frisk nu , super härligt!
har tagit det lungt nästan hela dagen, åkte upp på stan med mammsi en snabbis och träffade syster innan hon skulle med tåget. Skulle egentligen iväg och kolla när mitt gamla lag spelade USM med blev inte så , kanske åker och kollar på deras match imorn istället men den är ju kl.12 (rätt tidigt) så får se om jag orkar upp. Vore kul att se hur det går för dom iaf , saknar allt det grymt mycket nu!  
Ikväll vet jag inte vad som händer, palla inte dra ut som alla andra ska göra och är ju ensam hemma så funderar på att baka kladdkaka och kanske möblera om mitt rum lite (om jag orkar)haha. Annars blire väll bara sega vid tvn, skönt det med. ha en trevlig lördag kväll!


Fredag.

Sjuk idag också, nackspärr och ont i halsen + en riktig jobbig huvudvärk som aldrig vill gå över.. inte så roligt kan jag lova.
har allafall spenderat största delen av dagen i sängen och kollat andraavenyn och iceage2 , haha skönaste filmen! blev ta en promenad i regnet på eftermiddagen också, skönt att komma ut lite endå. Nu sitter jag här med mitt honugsvatten och ska gå och kolla vem som åkte ut i idol, :)

riktigt skönt att det är lov nu, måste jag säga! ska väll åka upp till pappa några dagar och träffa lilla astid. Lite shoppig hoppas jag också på att det blir, måste förnya gardeoben lite känner jag så om någon vill med mig till sthlm nån/några dagar hör gärna av er!
take care, <3

Astrid

nu kommer äntligen en bild på min lillasyster som fått namnet Astrid, hade jag fått bestämma hadet det nog blivigt ett annat namn men det är ju rätt gulligt endå, allafall medans hon är liten.
längtar tills jag ska få träffa henne!

Hon är en dag gammal på bilden.

sjuker

Hello people!
Då var man sjuk idag så, typiskt mej att bli sjuk när det ska bli lov.. riktigt surt om jag får säga det själv! jaja, that's life!
åkte allafall till skolan i morse för att göra matte provet, gick rätt hyfsat endå. Nu ligger jag i sängen och har laddat upp med honugsvatten och goodis , för att inte bli allt för deprimerad, haha mumsigt! Och så ska jag såklart kolla på Andraavenyn nu, det får mig alltid p bättre humör! kan ju hoppas att det gör mig friskare också? :)

ÄLSKAR DET
,

lost..

Hjälp!?
vi var på gymnasiemässan i dag med skolan, och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska gå..
alla tjarat om att thorén är så bra, men det känns så överdrivet på något sätt. Jag har funderat på att  gå där för det verkade bra först, men när alla tjatar och ba, ååh det är bäst jag ska gå där blablabla.. så kännes det bara så ut tjatat. Jag funderat också på att gå på Jensen den nya skolan, den verkar bara super bra, haha :) men så vill jag ju dansa, och kankse flytta till pappa i sthlm så jag känner mig lite splitrad ;S
men om ni har någon åsikt lr idé så säg gärna till!!
 

vet att jag är lite tråkig som inte har så mkt bilder och så,  skulle egentligen fixat min blogg lite i helgen. Men mion laddare till kameran är tyvär borta så får inet in bilderna i datan -.- bara en aning jobbigt sisådär. men hoppas den kmr fran snart, I need it!
ha det bra, pusspuss

ska man köpa?

Känner att jag blivigt välldigt sugen på ett av höstens/vinterns måsten, skinnbyxor.
Ska jag våga köpa? :)




party like a rockstar

Lyckad kväll igår!
började med att fria Agnes mellan 4-9 med mat, tårta och champange + massa skratt med världens bästa tjejer! Sen blev det utgång, vi var typ 17st haha.drog på fest i sörby, Kvällen slutade med happymeal och buss hem med matilda jennie och karin. puss på er girls, tack för en super bra kväll!

Vaknade runt 12 idag lite seg från gårdagen. Har inte gjort så mkt, pluggat och myst med andraavenyn, älskart!
Ska  väll fortsätta med plugget nu , så jag kanske får hyfsat på provet imorn iallafall.
bilder från igår kanske kommer!

en dagens

Tänkte slänga in en dagnes från veckan också.


svarta jeans, ceapmonday
vit t-shirt, gina tricot
blommig scarf, indiska
svart tygjacka, H&M
svarta stövlar, zara


Happyday

Idag blir det en super bra dag.
Jag är på toppen humör! egentligen vet jag inte varför, haha. men jag älska lördagar, veckans bästa dag. Man kan liksom bara ta det lungt och inte göra någonting , å sen på kvällen hitta på massa skojj med roligt folk  :) Och det är precis vad jag ska göra idag. Först nu blir det duscha och fixa lite french manicure m.m., sen bär det av hem till agnes och fira henne med massa underbara människor! Kvällen styrs sedan vidare med party, super härligt!


Torsdag

Nu kommer äntligen ett nytt inlägg! Har verkligen inte tid att skriva i veckorna , skolan tar verkligen död på mig..
Men skönt med höstlov snart i allafall, jag bara längtar!

Sitter och försöker skriva musikuppsatsen som ska vara klar imorgon, och jag vet inte ens vem jag ska skriva om... lyckat! aja, annars , var i skolan i dag as usual. Tränade dansverk efteråt och åt pizza med girlsen, haha mycket mys! inte så kladdigt.. super skönt att vi fått mixen nu också, så det bara är att finslipa detaljer tills uppvisningen. 

Måste bara säga: Stort grattis till agnes som fyllde 15 igår! hoppas din dag blev toppen babyy <3

Nu ska jag återgå till pluggandet , som inte går så bra för tillfället.. Men önska mig lycka till, haha!

Måndag

Ja, då var det måndag igen då. Var inte i skolan i dag. Mådde inte så bra, men ska nog gå imorn.
Jag var och klippte mig på eftermiddagen, känns som håret är as kort nu menmen hoppas det växer ut snabbt! haha :) annars blev det ju bra. Sitter och försöker plugga engelska nu men det går väll inte så bra direkt. Vi ska ha skrivigt två texter och kunna gloser till onsdag , så det är bara att hålla tummarna för det då. Plus spanskaprov på torsdag, jippi..

Var på dansaudition igår. Har lite smått ont i knäna kan jag ju säga, dom är helt svullna och fulla av blåmärken så tummen upp för de va... Men dom ringde idag och sa att jag kom med i allafall så det blev ju bra endå.
 Men måste fortsätta med pluggandet nu, det här inlägget blev väll inte världens roligaste men hållas ni läser det endå.
Pussen! 

mina inköp

beigekofta, indiska
beige kofta, indiska




svart mössa, åhlens




svart tröja, bikbok

Lördag

Vaknade runt 11 imorse. Fixade lite sen blev det upp på stan och träffa Karin och patricia :) blev fika och lite shopping, alltid lika härligt!
Nu har jag just ätit och ska väll fixa lite sen blir det utgång ikv.
Hoppas vi hittar ngt kul!
pusshejs

mys fredag.



Nu blir det Ben & Jerrys och veckorevyn :)

Äntligen helg!

hejsan bloggen! 
har inte hunnit skrivigt så mkt den här veckan, mest plugg å så. men det ska det bli ändring på nu :) haha.
Igår gjorde vi klart dansverket, super skönt.
nu blir det bara hård träning i två veckor innan allt ska vara klart !

Så himla glad att det är fredag i dag! denna vecka har varit riktigt jobbig kan jag säga, massa läxor och prov -. - så ikväll blire bara va hemma och mysa framför tvn, för sooft!
Just de, fick precis reda på att jag har fått en lilla syster idag, so happy! namnet är väll inte riktigt bestämt än men luta åt att det blir en liten Lea. Längtar bara tills jag få åka upp och träffa henne nu, men det blir troligtvis inte för ens till höstlovet (så det är ju lite tråkigt). menmen, jag får väll be pappa skicka en bild iaf :) 
Nu ska jag städa lite , sen lägga mig i soffan och bara dega. 
Blir troligen utgång imorn. paaarty, I like it!   

Ha det bra tills dess, puss


dagens outfit



randig oversize t-shirt, lindex
vitt linne, gina tricot
svart sjal, (kommer inte ihåg)
jeans, ceapmonday
klocka, axcent
svarta stövlar (inte med på bilden), zara 

Första inlägget

Ja, då har man äntligen skaffat blogg då. 
Var ju tvungen att ha de eftersom nästan alla har de nu för tiden, (plus att det verkade ganska kul).

Denna dag började ju bra, försov mig och kom en aning försent till skolan. haha typist mig en måndagmorgon efter helgen sådär :)  aja, annars har väll dan varit okej. Strålande sol hela dagen, det gillar vi!
Slutade tidigt också, mycket skönt. Efter skolan gick jag och felicia upp på stan och fixade min glasögon, ( jag har precis fått glasögon, för dom som inte visste de. Inte det roligaste menmen, jag överlever väll. Behöver inte ha dom jämt så det är ju bra.) Sen blev det köpa lite mat och ta bussen hem till mig för att plugga. Men det blev ju tyvär inte så mkt av det kan jag säga, haha. Men trevligt var det i allafall! 
Nu har fillan just åkt och jag ska nog försöka ta itu med pluggandet på egenhand, so-prov på torsdag och eng-läxa tills i morgon (som jag inte börjat på än), wish me luck! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0