fundersam

Jaa ni, jag har funderat en hel del på att byta till devote, men vet inte riktigt hur jag ska göra. Många har ju gjort de och jag tycker nog det är lite snyggare där, (klart att bloggen blir vad man gör den till men endå) 
Jag finns kvar här ett tag till ialllafall. Men ni kan ju säga vad ni tycker.
Devote eller inte , det är frågan?

Todays clothing

baggy jeans, bikbok
vitt linne, gina
T-shirt, david & goliath
Klocka, jetset

Snö snö snö..

Ja, nu snöar det igen.. Ska aldrig våren komma? Längtar efter värme och soliga dagar, tänk er att sitta på en strand med solbrillor och en glass i handen, Det vore inga fel nu direkt :) Våren får allt skynda på lite tycker jag, kom vår kom!

Men snö är inte alltid fel, bara jag får stå på ett par skidor är vintern helt okej. Och imorn gäller det, haha! Ska tilll sälen med skolan, riktigt härligt :) Men det blir uppgång vid halv 4 så det känns ju mindre kul, ska sova lite nu tänkte jag så jag inte somnar i backen. Watch out people! 


It's finaly done!

Äntligen är vårt badrum klart, snacka om att jag är glad över de! Är så underbart skönt att få dusch och toa tillbaka så man slipper springa ut och boka tid varje gång man ska duscha.
Men snickaren slipper vi inte riktigt än, på måndag/imorn börjar han med tvättstugan. så vi får stå ut med att bo i en byggarbetsplats å nån vecka till.

Nu äre plugg som gäller, senare blir det dansa med jennie.
Ha en trevlig söndag.


bara spegeln och lite små grejer som fattas.

RSS 2.0