I'm in love

Jag dör, jag är helt kär!!!
Chris brown konserten var helt klart bäst :) han är så sjukt grym på att dansa, och hans röst... man smällter ju! haha.
Helgen har varit så värld. Shopping och massa mys med Fillan, jennie och agnes och såklart höjdpunkten CB!! :D
Tyvärr kan jag inet lägga in några bilder, för min kamera is broken :/ men fillan ska skicka till mig så det kommer jag lovar :)
Nu ska jag gå och gråta för jag såg just att chrilleboy hade fått träffa chris vip på efterfesten.. snälla skjut mig, varför är världen så orättvis?

Imorgon!

Sitter och försöker packa och fixa lite tills imorn, går inet så bra haha. Men jag är sjukt taggad!! Kommer bli så perfekt, en hel shopping dag med flicks sen chrisbrown konsert på kvällen, kan det bli bättre?
Any way, måste fixa klart allt nu och lägga mig så jag inte missar tåget imorn. Är så sjukt trött.. Hoppas alla får en toppen helg , för det kommer allafall jag ha! :) puss

Onsdag 21 jan

Ännu en dag har gått och I'm still sick, men det är bättre iaf och jag måste till skolan imorn eftersom vi har so-prov.. som jag såklart inte kan, så good luck to me!
Men när jag var mitt uppe i mitt pluggande och inte på bästa humöret eftersom Urbaniseringen och de olika befolkningsmängderna i världen inte ville fasna i mitt huvud. Så kom mamma hem med lite kläder som gjorde mig gladare :)
tänkte  visa er, men eftersom min kamera för tillfäller inte fungerar så kan jag tyvär inte göra de. Men jag fick en cremefärgad tröja från cubus och en sjal iaf.
Nu ska jag ta mig en bit kladdkaka som jag bakade förut idag, i min rastlöshet. Hoppas alla har haft en bra dag!

Kiss and hug / klara


Åh vad jag är shopping sugen..

Här sitter jag som vanligt och drömmer om shoes. Vill bara köpa alla jag ser!
Men hur mycket pengar som hellst har man ju tyvär inte, så just nu får jag nöja mig med att titta. Men som tur är, så är det inte långt kvar till helgen nu och då blir det shopping, så vem vet kanske inhandlas någon av dessa fyra favoriter :)
  

Sex and the city

Gick hem från skolan idag. Hade huvudvärk och kännde mig lite hängig, och eftersom dansen börjar denna vecka, plus att jag måste vara frisk till ChrisBrown på fredag så var det lika bra att vara på den säkra sidan och gå hem och lägga sig. Måste säga att det nog var the right thing to do. Efter några timmars SATC-tittande känner man sig redan piggare.. eller iaf gladare! Kan inte få nog av den serien, I just love "The sex"!


Back on Track

Då var allt som vanligt igen, skolan har börjat och dansen börjar nästa vecka så såklart har man aldrig tid att blogga. Men jag ska göra så gott jag kan anyway.
Jag har nog inte så roliga saker att skriva idag riktigt. Skolan och allt var som vanligt, jag har precis solat med jennie, riktigt skönt måste jag säga! Så härligt att ligga och bränna i värmen men vore ju lite trevligare om man låg vid havet på en vit strand och blev brun :) ist för i ett plastigt solarium, men man tar vad man har.
aja, nog om detta. Nu är det inte långt kvar till chris brown-konserten!! Yesbaby, det ska bli super. Shopping och mys på dagen och chris på kvällen vad mer kan man önska? Fillan, agnes och jennie sover hos mig efter så det blir shopping även på lördagen.
Smile and have fun, puss!


Kvälls-update

Det var ett tag sen jag bloggade nu, men här kommer en lite kvälls-update.
Sitter och lyssnar på The Pussy Cat Dolls - I Hate This Part (remix) just nu. Gillar låten, men blir liksom glad av den. Kom hem från pappa för ett tag sen. Har spenderat helgen uppe i sthlm hos dom. Det har varit riktigt mysigt faktist, så skönt att åka upp dit och få slappna av lite :)
Ja, var har hänt i veckan då, skolan började i torsdags. Det var både plus och minus, kul att få träffa klassen igen! Mina saknade "Lobin" o "Talek" tex. men det hade inte vart helt fel med lov i några veckor till.
Nu ska jag försöka komma i säng så jag orkar upp imorn. Good night!

tisdag

Gick upp rätt tidigt idag. Blev en promenad med jennie på förmiddagen, skönt att du äntligen är hemma! Nu har jag precis vart och handlat med mammi, jennie kommer hit snart och håller mig sällskap medans jag fixar o grejar inför imorn och ikväll. Ska till josse med flicks ikv ska bli roligt :) sen blire sleep-over hos Bella och så drar hon och jag till storstenshöjden imorn! Nu måste jag skynda mig lite, hade bra alla. 

missförstånd?

Sorry om folk missförstod mig lite i förra inlägget, måste bara göra det klart att jag inte alls har något imot att fika och ha myskvällar. det är jätte trevligt att umgår med mina girls och mysa eller så.  Jag var bara väldigt sugen på att hitta på något annorlunda, göra nått, gå ut lr så. 
Så förlåt om någon trodde nått annat!  


Ska man röttna bort här lr?

Sitter och pratar med Bellis i telefon. Vi har precis kommit fram till att det inte finns ett piss att göra i den här stan. Tragist men sant. Det händer ingenting, och vi är rätt trötta på att ha mys kväll med tjejerna, se på film lr fika. det är kul ett tag med inte när man gjort de ett helt lov. Det känns som jag kommer röttna bort snart, jag är så rastlös... Vad har jag gjort idag t.ex. tränat med matilda (okej det är rätt nyttigt) men sen, jag har inte gjort nått, bara suttit hemma, kollat lite Sex and the city, sovigt osv. Vad är det för liv? 
aja, nu ska jag göra lite nudlar och sätta mig och röttna bort vid tvn. Cya!

Guitar Hero - night

Sov hos bellis inatt. Vi ville egentligen ut och göra något, men eftersom det är sånt himla drag i örebro så blev det mys hos moa istället. Kom till henne vid 9, och där fanns redan matilda och agnes. Vi kollade på nån deckare på tv och spelade GuitarHero :) Jag och Isabella tog bussen hem till henne halv 2 och där fortsatte vi med GuitarHero-spelandet. Vi laddade upp med glass, maränger och chokladsås för att hålla oss lite vakna, mumsigt värre! Satt uppe och spelade till ca. 04.30 , så är hyffsat pigg idag kan man säga...
Kom hem runt 2 today. Har bara slappat vid tvn, jag är trött men kan inte vila lr sova. Jag är liksom för trött för att ligga still, knas I know. Ikväll blire träna med matilda,  så nu ska jag försöka fördriva tiden här lite så länge. Puss&kram


Sälen?

åh, är så himla sugen på att åka skidor, bara dra upp till sälen lr nått! Var så länge sen nu, sitter och kollar på massa gammla sälenbilder nu , man blir så sugen... men såklart så blir det väll inget i år, typiskt när man köpt nya brallor och grejer..
Men jag ska för sjutton dit! får väll åka upp ensam om ingen tar med mig :)  

2009

Ja, då var det 2009. Ett nytt år att se fran emot.
Hann inte skriva något igår, men jag var på stan med emina & moa på förmiddagen. Senare på kvällen blev det först middag med mamma och co. sen partay med vännerna. Blev en okej kväll, sussade hos adde sen. Somnade rätt sent, så var enaning seg idag. Har ängnat största tiden av dagen åt att kolla film och bara ta det lungt. Men det är väll det man ska göra såhär på nyårsdagen :) Nu ska jag hälla upp en kopp te och gowsa ner mig framför tvn och checka några avsnitt av,  ja ni kan ju kanske gissa, sex and the city! I´m an addict, haha!   
Här kommer några bilder från middagen.


nicke & fia


mom, ann-sofie and me


RSS 2.0